Door de coronamaatregelen is het C+B Museum voorlopig gesloten. Zie berichtgeving voor nadere info.

Het C+B Museum Grolloo is niet het hele jaar geopend. Dat lukt ons gewoon niet. We werken namelijk volledig met vrijwilligers.

Op 24 april 2019 werd de nieuwe expositie We Want More!!! geopend. Deze kan in principe tot en met eind april 2021 worden bekeken. 

DOOR DE CORONA-MAATREGELEN IS HET C+B MUSEUM TIJDELIJK TOT NADER ORDER GESLOTEN!!!
Onderstaande informatie is dus tot nader order niet van toepassing!!!

LET OP!
Voor bezoek aan het museum gelden de volgende voorwaarden:
1. Vooraf reserveren is gewenst. Dit biedt ook de beste garantie voor toegang. U kunt UITSLUITEND reserveren via de email van het C+B Museum: info@cubymuseumgrolloo.nl
Gaarne opgeven voor welke datum en voor hoeveel personen, plus uw naam, email, adres en telefoonnummer. U ontvangt hierna een bevestiging van het museum.
2. Heeft u niet gereserveerd, maar wilt u toch het C+B Museum bezoeken, dan is het aan de dienstdoende gastheer of gastvrouw in het museum om te bepalen of toegang op dat moment mogelijk is. Er mogen namelijk niet meer dan 10 bezoekers tegelijkertijd in het museum aanwezig zijn. Het kan gebeuren dat u dan (even) moet wachten, of dat wordt gevraagd om op een ander moment terug te komen.
3. HET DRAGEN VAN EEN MONDKAPJE IS VERPLICHT!!!

DE KAARTVERKOOP IS IN ALLE GEVALLEN IN HET MUSEUM!

PARKEREN SVP BIJ HOFSTEENGE EN NIET BIJ HET MUSEUM!

4. Volg de aanwijzingen in het museum en/of van de gastheer of gastvrouw, ook op het gebied van reiniging en ontsmetting.

Toegang is € 7,50. Kinderen beneden de 12 jaar hebben gratis entree. Kaarten worden momenteel alleen verkocht in het C+B Museum. Hier kan ook worden gepind.

Het C+B Museum in Grolloo is soms buiten de openingstijden ook beschikbaar voor groepen en andere besloten activiteiten, bijvoorbeeld groepsbezoek, verjaardagen, jubilea en/of andere feestjes en gelegenheden. Dit geschiedt tegen gunstige tarieven en hiervan wordt steeds meer gebruikgemaakt! Door de coronamaatregelen is deze mogelijkheid momenteel zeer beperkt.

Neem voor de verschillende mogelijkheden en arrangementen contact op met 
John Hofsteenge, telefoon 0592-501226.

Naar boven