Door de corona-crisis is het C+B Museum beperkt open. Zie de berichtgeving op deze website.

C+B MUSEUM VOORLOPIG ALLEEN OP VRIJDAG EN IN WEEKENDEN OPEN!

Het C+B Museum Grolloo is niet het hele jaar geopend. Dat lukt ons gewoon niet. We werken namelijk volledig met vrijwilligers.

Op 24 april 2019 werd de nieuwe expositie We Want More!!! geopend. Deze kan in principe tot en met eind april 2021 worden bekeken. 

DOOR DE CORONA-MAATREGELEN IS HET C+B MUSEUM ECHTER VOORLOPIG ALLEEN OP VRIJDAG, ZATERDAG EN ZONDAG OPEN!

OPENINGSTIJDEN AUGUSTUS 2020: alleen vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 - 17.00 uur.

LET OP!
Voor bezoek aan het museum gelden de volgende voorwaarden:
1. Vooraf reserveren is gewenst. Dit biedt ook de beste garantie voor toegang. U kunt reserveren bij café-restaurant Hofsteenge, Hoofdstraat 11, 9444PA Grolloo, tel. 0592-501226, of per email hofsteengegrolloo.nl.
2. Heeft u niet gereserveerd, maar wilt u toch het C+B Museum bezoeken, dan is het aan de dienstdoende gastheer of gastvrouw in het museum om te bepalen of toegang op dat moment mogelijk is. Er mogen namelijk niet meer dan 10 bezoekers tegelijkertijd in het museum aanwezig zijn. Het kan gebeuren dat u dan (even) moet wachten, of dat wordt gevraagd om op een ander moment terug te komen.
3. Daarnaast kunnen groepen vaak ook op andere dagen een bezoek brengen aan het museum, mits zij vooraf hebben gereserveerd bij café-restaurant Hofsteenge.
4. Volg de aanwijzingen in het museum en/of van de gastheer of gastvrouw, ook op het gebied van reiniging en ontsmetting.

Toegang is € 7,50. Kinderen beneden de 12 jaar hebben gratis entree. Kaarten worden momenteel alleen verkocht in het C+B Museum. Hier kan ook worden gepind.

Het C+B Museum in Grolloo is buiten de openingstijden ook beschikbaar voor groepen en andere besloten activiteiten, bijvoorbeeld groepsbezoek, verjaardagen, jubilea en/of andere feestjes en gelegenheden. Dit geschiedt tegen gunstige tarieven en hiervan wordt steeds meer gebruikgemaakt! 

Neem voor de verschillende mogelijkheden en arrangementen contact op met 
John Hofsteenge, telefoon 0592-501226.

Naar boven