Het C+B Museum Grolloo is niet het hele jaar geopend. Dat lukt ons gewoon niet. We werken namelijk volledig met vrijwilligers.

Op donderdag 10 juni 2021 werd de nieuwe tentoonstelling Harry spreekt - Stap in de wereld van Muskee geopend. Deze expositie markeert de tachtigste geboortedag van Harry Muskee en tevens het 10-jarig bestaan van het C+B Museum. In september 2021 is het bovendien tien geleden dat Muskee overleed. 

De openingstijden van het C+B Museum in de maanden november en december 2021 zijn:

- Vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 -17.00 uur.

LET OP!
Voor bezoek aan het museum gelden de volgende voorwaarden:
1. Vooraf reserveren is dringend gewenst. Dit biedt ook de beste garantie voor toegang. U kunt UITSLUITEND reserveren via de email van het C+B Museum: info@cubymuseumgrolloo.nl
Gaarne opgeven voor welke datum en voor hoeveel personen, plus uw naam, email, adres en telefoonnummer. U ontvangt hierna een bevestiging van het museum.
2. Heeft u niet gereserveerd, maar wilt u toch het C+B Museum bezoeken, dan is het aan de dienstdoende gastheer of gastvrouw in het museum om te bepalen of toegang op dat moment mogelijk is. Die kans is momenteel vrij klein. Er mogen namelijk niet meer dan 15 bezoekers tegelijkertijd in het museum aanwezig zijn. Het kan gebeuren dat u dan (even) moet wachten, of dat wordt gevraagd om op een ander moment terug te komen.
3. De anderhalvemeter-maatregel is voor musea vanaf 25 september 2021 nog steeds van kracht! Vandaar ook het maximum van 15 bezoekers tegelijkertijd.
4. Tevens is vanaf 6 november 2021 het tonen van de coronapas (QR-code etc.) bij binnenkomst verplicht. Ook moet sinds 28 november in het museum weer een mondkapje worden gedragen!

DE KAARTVERKOOP IS IN ALLE GEVALLEN IN HET MUSEUM!

PARKEREN SVP BIJ HOFSTEENGE EN NIET BIJ HET MUSEUM!

5. Volg de aanwijzingen in het museum en/of van de gastheer of gastvrouw, ook op het gebied van reiniging en ontsmetting.

Toegang is € 7,50. Kinderen beneden de 12 jaar hebben gratis entree. Kaarten worden momenteel alleen verkocht in het C+B Museum. Hier kan ook worden gepind.

Het C+B Museum in Grolloo is soms buiten de openingstijden ook beschikbaar voor groepen en andere besloten activiteiten, bijvoorbeeld groepsbezoek, verjaardagen, jubilea en/of andere feestjes en gelegenheden. Dit geschiedt tegen gunstige tarieven en hiervan wordt steeds meer gebruikgemaakt! 

Neem voor de verschillende mogelijkheden en arrangementen contact met ons op via het volgende emailadres: info@cubymuseumgrolloo.nl

 

Naar boven