XXXXXDuketownEr komt een vervolg op het succesvolle Blues in Grolloo van 8 juni jl. Woensdagavond besloot het bestuur van de Stichting Erfgoed Harry Muskee dat er volgend jaar wederom een dergelijk festival komt.
Op zaterdag 31 mei zal Grolloo dan opnieuw in het teken staan van de blues.

Door de grote opkomst op 8 juni en de uiterst positieve reacties van zowel de bezoekers als de optredende artiesten was de beslissing snel genomen.

Deze tweede editie van Blues in Grolloo zal qua formule en opzet weinig afwijken van dit jaar. Wel zullen enkele organisatorische verbeteringen worden aangebracht en zal worden getracht om een nog aantrekkelijker en dynamischer programma te presenteren.

Uiteraard is nog niet bekend welke artiesten zullen optreden. Wellicht worden de eerste namen in het najaar bekend. Dan volgen ook nadere berichten, maar de datum kunt u alvast noteren: zaterdag 31 mei 2014. Dat is in het Hemelvaartsweekend.

Eerst volgt echter op zaterdag 12 oktober nog een "kleintje-Blues in Grolloo". Evenals vorig jaar zal dit evenement plaatsvinden in café-restaurant Hofsteenge. Left Hand Freddy (met onder meer Hans Waterman) en King of the World staan dan in ieder geval op het programma, dat nog zal worden aangevuld met een derde band.

Foto: Duketown Slim tijdens het festival op 8 juni (foto: Herman Keverling Buisman).

Naar boven