Uiteraard wenst het bestuur van het C+B Museum in Grolloo u allemaal fijne feestdagen en een goed maar vooral gezond 2022. Hopelijk zien we elkaar weer snel terug in betere omstandigheden en kunnen en mogen we in 2022 meer organiseren dan in het afgelopen jaar. De plannen zijn er!

Kerstwens2021klein Aangepast

Voorts willen wij graag attenderen op een bijzondere televisie-uitzending. Op Oudejaarsavond 31 december zendt TV Drenthe de televisieregistratie van het theatermuziekstuk "So Many Roads" uit, dat in september aan de Havenkade in Assen werd opgevoerd.
Deze bijzondere voorstelling werd omlijst door livemuziek van de Erwin Java Band, die speciaal voor de theatervoorstelling optrad met zanger Erwin Nyhoff. Nyhoff vervulde in de theatervoorstelling de rol van Harry Muskee, wiens levensverhaal op mooie en bijzondere wijze via "So Many Roads" voor het voetlicht werd gebracht.
TV Drenthe vertoont op 31 december de voorstelling driemaal, om 18.15 uur, 20.15 uur en 22.15 uur. Zeer aanbevolen!!!