De op 2 november door het kabinet afgekondigde extra coronamaatregelen hebben gevolgen voor degenen die het C+B Museum willen bezoeken. Vanaf komende zaterdag 6 november is het tonen van de zogenaamde "coronapas" verplicht.

Coronaplaatje

Bij binnenkomst van het museum zal aan de bezoekers het volgende worden gevraagd:

-Het tonen van de QR-code (bewijs van volledige vaccinatie), op de telefoon of op papier. Deze code zal door de gastheer/gastvrouw worden gescand.
Of:
-Indien geen QR-code kan worden getoond zal een negatief coronatestbewijs worden gevraagd dat niet ouder is dan 24 uur.
Of:
-Een doktersverklaring waarin wordt gemeld dat betrokken persoon corona heeft gehad, maar hiervan inmiddels is hersteld.

Kan de "coronapas" niet worden overlegd, dan is toegang tot het C+B Museum helaas niet mogelijk.

Dit geldt zowel voor de reguliere bezoekers tijdens de openingsuren van het museum als voor speciale groepen, die (soms) buiten de openingstijden op bezoek komen.

Overigens worden aan onze gastheren en -vrouwen in het museum dezelfde eisen gesteld, zodat zij veilig (voor zichzelf maar ook richting bezoekers) hun vrijwilligersactiviteiten kunnen uitvoeren.

Voorts nog de volgende aspecten:

• U wordt vriendelijk verzocht om binnen het C+B Museum 1,5 meter afstand te bewaren.
  • U wordt tevens verzocht om bij binnenkomst de handen te ontsmetten.
  • Tevens wordt om uw begrip gevraagd als, vanwege deze nieuwe maatregelen, de inchecktijd bij het C+B Museum iets langer is dan normaal.
  • Het dragen van een mondkapje in het C+B Museum is NIET verplicht.

Het C+B Museum is vanaf vrijdag 5 november de rest van het jaar geopend van vrijdag tot en met zondag, van 11-17 uur. Het is zeer aanbevolen om vooraf te reserveren via: info@cubymuseumgrolloo.nl

U bent van harte welkom!