C+B Museum weer geopend op vrijdag, zaterdag en zondag! Zie berichtgeving voor nadere info.

Het C+B Museum is vanaf komende vrijdag 20 november weer open voor het publiek! Nu de strengere corona-maatregelen weer wat zijn versoepeld geldt voorlopig weer dezelfde situatie als voor 4 november. Dit houdt in de praktijk in dat het museum op vrijdag, zaterdag en zondag is geopend, van 11-17 uur.

Zweb1 copy

Voor bezoek en reserveren gelden dezelfde voorwaarden als voor 4 november:

1. Vooraf reserveren is gewenst. Dit biedt ook de beste garantie voor toegang. U kunt UITSLUITEND reserveren via de email van het C+B Museum: info@cubymuseumgrolloo.nl
Gaarne opgeven voor welke datum en voor hoeveel personen, plus uw naam, email, adres en telefoonnummer. U ontvangt hierna een bevestiging van het museum.
2. Heeft u niet gereserveerd, maar wilt u toch het C+B Museum bezoeken, dan is het aan de dienstdoende gastheer of gastvrouw in het museum om te bepalen of toegang op dat moment mogelijk is. Er mogen namelijk niet meer dan 10 bezoekers tegelijkertijd in het museum aanwezig zijn. Het kan gebeuren dat u dan (even) moet wachten, of dat wordt gevraagd om op een ander moment terug te komen.
3. HET DRAGEN VAN EEN MONDKAPJE IS VERPLICHT!!!

DE KAARTVERKOOP IS IN ALLE GEVALLEN IN HET MUSEUM!

Uiteraard wensen wij u weer veel plezier toe!

Nu al wijzen wij u erop dat het C+B Museum van maandag 21 december 2020 t/m vrijdag 1 januari 2021 is gesloten.