C+B Museum weer geopend op vrijdag, zaterdag en zondag! Zie berichtgeving voor nadere info.

Nog tot en met 24 oktober kunnen rekeninghouders bij de Rabobank Assen en/of Noord Drenthe hun stem uitbrengen op de Stichting Erfgoed Harry Muskee in het kader van Rabo ClubSupport! Vergeet dit svp niet te doen, want het C+B Museum kan de centjes goed gebruiken.

RABOfoto

Uw stem is geld waard! Rabobank Assen en Noord-Drenthe stelt een aanzienlijk bedrag beschikbaar voor Rabo ClubSupport. Dit bedrag mogen de leden van de bank verdelen over de verenigingen en stichtingen die deelnemen.  Op die manier beslissen leden van onze bank mee in de verdeling van het beschikbaar gestelde budget.
Hoe kunt u stemmen? Als rekeninghouder bij Rabobank Assen en/of Noord Drenthe kunt u met de u toegestuurde code inloggen in de app of op de website. Ook als u geen code heeft ontvangen kunt via de website of app stemmen.
U kunt dit nog doen tot en met zaterdag 24 oktober U vindt ons als STICHTING ERFGOED HARRY MUSKEE, in de categorie 'Cultuur', actief in de gemeente Aa en Hunze. Elk lid mag 5 stemmen uitbrengen op de verenigingen en stichtingen, waarvan er maximaal 2 op dezelfde vereniging/stichting mag worden uitgebracht.
Wij roepen dus alle Vrienden, bezoekers en liefhebbers van het C+B Museum, die bankieren bij de Rabobank, op om een stem op ons uit te brengen bij Rabo ClubSupport! Dat kan nog enkele dagen. Bij voorbaat onze hartelijke dank!