Door de corona-crisis is het C+B Museum beperkt open. MONDKAPJE IS VERPLICHT! Zie berichtgeving voor info.

Door de nieuwe corona-maatregelen die het kabinet op 13 oktober jl. heeft afgekondigd, is café-restaurant Hofsteenge in Grolloo de komende weken gesloten. Bezoekers aan het C+B Museum kunnen niet meer via de telefoon en email bij Hofsteenge reserveren.

Wie kaarten voor het museum wil reserveren, kan dat uitsluitend doen via het algemene emailadres van het C+B Museum: info@cubymuseumgrolloo.nl
U dient behalve de datum van uw bezoek ook uw naam, uw adres, email en telefoonnummer op te geven en uiteraard het aantal kaarten dat u wilt reserveren. U krijgt dan een bevestiging met een tijdstip of een alternatief toegezonden.

Zoals bekend is het C+B Museum op vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 11.00 – 17.00 uur.
Mondkapjes zijn verplicht!