Door de corona-crisis is het C+B Museum beperkt open. MONDKAPJE IS VERPLICHT! Zie berichtgeving voor info.

Bezoekers aan het C+B Museum hebben voortaan alleen toegang als zij een mondkapje dragen. Het bestuur van het museum heeft hiertoe besloten nadat de regering woensdag met het dringende advies kwam om per direct in publieke binnenruimtes een mondkapje te dragen. Het bestuur vindt het verstandig om dit advies over te nemen, mede omdat het C+B Museum erg klein is en het daarom lastig is om altijd de 1,5 meter afstand te bewaren.

Mondkapje4

Gekeken wordt of bij het museum zelf mondkapjes verkrijgbaar zullen zijn. Bezoekers kunnen echter beter zelf mondkapjes meenemen, om teleurstellingen te voorkomen.
Helaas, het is niet anders: mondkapje op in het C+B Museum! Hopelijk zal dat niet voor al te lange duur zijnā€¦