C+B Museum weer geopend op vrijdag, zaterdag en zondag! Zie berichtgeving voor nadere info.

MONDKAPJE VERPLICHT!!!
Het C+B Museum blijft ook in de rest van dit kalenderjaar op vrijdag, zaterdag en zondag voor het publiek geopend. De afgelopen weken was het bezoek aan het museum meer dan uitstekend. In de maand augustus brachten tijdens de drie openingsdagen gemiddeld zo’n 130 fans per week een bezoek aan het museum. In de maand september liep dit aantal op naar zo'n 200. Ook de beslissing om het museum eveneens op vrijdag te openen bleek een succes, omdat het aantal bezoekers nu beter verdeeld is.

Zweb1

Op basis van deze gegevens heeft het bestuur van de Stichting Blues in Grolloo besloten om de komende maanden het museum op deze drie dagen van 11.00 tot 17.00 uur open te houden. Wel blijven alle coronamaatregelen van kracht.

Bezoekers kunnen het beste vooraf reserveren. Door de recente nieuwe coronamaatregelen kan dat voorlopig niet meer bij café-restaurant Hofsteenge.
U KUNT MOMENTEEL UITSLUITEND RESERVEREN VIA HET ALGEMENE EMAILADRES VAN HET MUSEUM: info@cubymuseumgrolloo.nl

De toegangskaarten worden verkocht in het museum. Reservering vooraf is ook de beste garantie voor toegang tot het museum. Heeft u niet gereserveerd, dan is het aan de dienstdoende gastheer of gastvrouw in het museum om te bepalen of toegang op dat moment mogelijk is. Het kan gebeuren dat u dan (even) moet wachten of dat u wordt gevraagd om op een ander moment terug te komen.

DE KAARTVERKOOP IS IN ALLE GEVALLEN IN HET MUSEUM!

PARKEREN SVP BIJ HOFSTEENGE EN NIET BIJ HET MUSEUM!