Door de corona-crisis is het C+B Museum beperkt open. Zie de berichtgeving op deze website.

Het C+B Museum blijft ook in de rest van dit kalenderjaar op vrijdag, zaterdag en zondag voor het publiek geopend. De afgelopen weken was het bezoek aan het museum meer dan uitstekend. In de maand augustus brachten tijdens de drie openingsdagen gemiddeld zo’n 130 fans per week een bezoek aan het museum. Ook de beslissing om het museum die maand eveneens op vrijdag te openen bleek een succes, omdat het aantal bezoekers nu beter verdeeld was.

Zweb1

Op basis van deze gegevens heeft het bestuur van de Stichting Blues in Grolloo besloten om de komende maanden het museum op deze drie dagen van 11.00 tot 17.00 uur open te houden. Wel blijven alle coronamaatregelen van kracht.

Bezoekers kunnen het beste vooraf reserveren bij café-restaurant Hofsteenge, Hoofdstraat 11, 9444PA Grolloo, tel. 0592-501226, of per email info@hofsteengegrolloo.nl
De toegangskaarten worden verkocht in het museum. Reservering vooraf is ook de beste garantie voor toegang tot het museum. Heeft u niet gereserveerd, dan is het aan de dienstdoende gastheer of gastvrouw in het museum om te bepalen of toegang op dat moment mogelijk is. Het kan gebeuren dat u dan (even) moet wachten of dat u wordt gevraagd om op een ander moment terug te komen.

Ook op de andere dagen (dinsdag, woensdag, donderdag) kunnen groepen bij het C+B Museum terecht. Dit kan echter alleen na reservering via 0592-501226.