Door de corona-crisis is het C+B Museum beperkt open. Zie de berichtgeving op deze website.

Vanaf 7 augustus is het C+B Museum ook op de vrijdagen geopend. Door de coronacrisis was het museum vanaf 1 juli alleen op zaterdag en zondag toegankelijk voor het publiek. Door de grote belangstelling heeft het bestuur besloten het museum nu ook op de vrijdagen te openen.

MuskeeBeeld2020 Aangepast

Bezoekdagen van 70 mensen of meer waren de afgelopen weekenden geen uitzondering. En dat zijn er eigenlijk meer dan het museum dagelijks kan verwerken, zeker nu er met de coronamaatregelen niet meer dan tien bezoekers tegelijk binnen mogen zijn. Door nu ook op vrijdag de museumdeuren te openen, wordt gehoopt dat het bezoek zich wat beter verspreid over de drie openingsdagen.

Vanaf 7 augustus is het museum dus op vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Bezoekers kunnen het beste vooraf reserveren bij cafĂ©-restaurant Hofsteenge, Hoofdstraat 11, 9444PA Grolloo, tel. 0592-501226, of per email www.hofsteengegrolloo.nl. De toegangskaarten worden verkocht in het museum.

Reservering vooraf is ook de beste garantie voor toegang tot het museum. Heeft u niet gereserveerd, dan is het aan de dienstdoende gastheer of gastvrouw in het museum om te bepalen of toegang op dat moment mogelijk is. Het kan gebeuren dat u dan (even) moet wachten of dat u wordt gevraagd om op een ander moment terug te komen.