Het C+B Museum is op zaterdag en zondag weer geopend! Zie de berichtgeving op deze website.

Het bestuur van het C+B Museum heeft besloten de deuren de komende zondagen toch dicht te houden. Zondag 15 maart was het museum nog open, maar na de nieuwe maatregelen van het kabinet blijft het museum in ieder geval tot en met 5 april dicht.
Ondanks dat het bezoekersaantal ver onder de honderd ligt, wil het bestuur toch voorkomen dat bezoekers en vrijwilligers (de gastheren en gastvrouwen) aan onnodige besmettingsrisico’s worden blootgesteld.

Wanneer het museum weer open gaat, hangt af van de verdere ontwikkelingen. Ook is het onzeker of de opening van het nieuwe seizoen op zaterdag 25 april door gaat.

ZZCar6 Klein Aangepast