Voor de laatste keer dit jaar is het C+B Museum deze week nog vier dagen open. Donderdag 31 oktober, vrijdag 1 november, zaterdag 2 november en zondag 3 november zijn bezoekers tussen 11.00 en 17.00 uur van harte welkom om de tentoonstelling "We Want More!" te bekijken.

TTWandeltocht2019 049 Custom 2

Vanaf volgende week geldt de jaarlijkse "winterstop". Tot eind april volgend jaar is het C+B Museum dan alleen op de zondagen geopend, ook van 11.00 -17.00 uur. Uitzondering is zaterdag 9 november, wanneer het festival Binnen Blues in Grolloo plaatsvindt. Op vertoon van het toegangsbandje is het museum dan gratis te bezoeken. Dit geldt overigens ook nog voor de dag daarna, zondag 10 november. Uiteraard kunnen beide dagen ook mensen die Binnen Blues niet bezoeken naar binnen. Zij dienen dan wel een geldig toegangskaartje te kopen.

Het C+B Museum is trouwens buiten de gebruikelijke openingstijden ook beschikbaar voor groepen en andere besloten activiteiten, bijvoorbeeld verjaardagen, jubilea en andere feestjes en gelegenheden. Er is dan tevens een gastheer/gastvrouw beschikbaar voor een rondleiding. Dit geschiedt tegen gunstige tarieven en hiervan wordt steeds meer gebruikgemaakt!

Neem voor de verschillende mogelijkheden en arrangementen contact op met John Hofsteenge, telefoon 0592-501226.