Het C+B Museum is op zaterdag en zondag weer geopend! Zie de berichtgeving op deze website.

Zaterdag 4 november vindt de zesde editie van Binnen Blues in Grolloo plaats. Op deze plek introduceren wij iedere week kort een van de optredende artiesten of bands. Deze keer als vierde band: GG and the Cruisers (foto).

XXXBinnenBlues2017 

 

Uit Blues Magazine: "Zelf noemen ze zich een band waar 'Oldschool' blues en 'Newschool' blues elkaar ontmoeten. De mannen van GG and the Cruisers weten moeiteloos diverse stijlen met elkaar te verweven waardoor er een verfrissende eigentijdse sound ontstaat, zonder daarbij het geliefde vintage geluid uit ogen te verliezen. Henk de Ruiter (aka Guitar Guy, zang, gitaar), Erik Niemeijer (harmonica, zang), Hans Niemeijer (contrabas) en Gerrit Bruinink brengen allen een schat aan ervaring samen in deze Drentse blues band. Op 21 mei van dit jaar deed de band mee aan de voorronde van de Dutch Blues Challenge, waarbij de band, door de jury gekozen als eerste uit de bus kwam. Het juryrapport vermelde 'lekkere mellow, blues, energiek en vermakelijk, een fijn stemgeluid en het geheel klopt'. Een gezamenlijk plan om de roots van de blues te gaan ontdekken bracht de band afgelopen april/mei ruim veertien dagen naar de States, waar in de legendarische Sun Studio in Memphis in de avonduren hun nieuwe CD werd opgenomen. 'Suitcase'  kwam in september uit.”

De toegangsprijs voor Binnen Blues in Grolloo bedraagt € 20,00 per kaartje. Dit is inclusief toegang tot het C+B Museum, dat deze dag van 11.00 - 17.00 uur is geopend. Kaarten kunnen uitsluitend worden gereserveerd bij café-restaurant Hofsteenge, telefoon 0592-501226 of via email: info@hofsteengegrolloo.nl

Naar boven