Het C+B Museum is op zaterdag en zondag weer geopend! Zie de berichtgeving op deze website.

In het kader van de door Johan Derksen georganiseerde serie Sunday Blues-concerten bij Hofsteenge in Grolloo, is het komende zondag 20 maart de beurt aan de Amerikaanse blueszanger James 'Super Chikan' Johnson (foto onder).

XSuperChikan

Super Chikan is behalve een 'deep blues musician' ook een geweldige verhalenverteller. De optredens van deze altijd lachende bluesman hebben altijd wel iets bijzonders. Afkomstig uit Clarksdale, Mississippi en een neef van Big Jack Johnson, werd Super Chikan geboren en opgevoed in het land van de blues…!

Het concert bij café-restaurant Hofsteenge begint zondag vanaf 15.00 uur. De kaarten kosten € 10,- per stuk en reserveren kan op de gebruikelijke wijze: 0592-501226 of info@hofsteengegrolloo.nl

In de aanloop naar het Holland International Blues Festival op 3 en 4 juni volgen na 20 maart nog twee concerten in deze serie. Op vrijdagavond 29 april (20.00 uur) is er een optreden van de Blues Caravan, op zondagmiddag 8 mei gevolgd door een concert van Ian Siegal (15.00 uur).

Naar boven