Door de corona-crisis is het C+B Museum beperkt open. Zie de berichtgeving op deze website.

Xwebsite2Aan de prijsvraag voor een exemplaar van de nieuwe dubbel-CD van Cuby & the Blizzards hebben ruim 175 liefhebbers meegedaan!
De inzendingen kwamen uit het hele land en zelfs van over de grenzen. Ook uit België, Duitsland, de Verenigde Staten, Denemarken en Israël kwamen oplossingen binnen.

Het antwoord op de vraag welke single van Cuby & the Blizzards in 1968 met een tiende plaats in de Nederlandse Top 40 de grootste hit was van de groep, is (uiteraard) Window of my Eyes.
Niet iedereen stuurde het juiste antwoord in. Ook nummers als Back Home en Another Day Another Road werden genoemd. Uit de meegestuurde reacties, herinneringen en zelfs foto’s bleek maar weer hoe populair de muziek van C+B nog steeds is. Door velen werd Window of my Eyes bestempeld als een "prachtnummer" en zelfs als "de mooiste Nederpop-single ooit gemaakt".

Met zoveel inzendingen moest de loting uiteraard op "officiële" wijze plaatsvinden! Uit de stapel goede oplossingen werden vrijdag in Grolloo door John Hofsteenge en Albert Haar (respectievelijk links en rechts op de foto), beiden bestuurslid van de Stichting Erfgoed Harry Muskee, de volgende vijf winnaars getrokken:

Arjan van Ree – Vlaardingen
Inge Speemanns – Assen
Peter Olivier – Numansdorp
Chris Nieuwenhuis – Lelystad
Alexis Papaikonomou – Groningen.

Zij hebben inmiddels per email bericht gekregen en ontvangen de dubbel-CD thuis. Alle winnaars van harte gefeliciteerd!

De dubbel-CD A & B sides and More van C+B is vrijdag 21 november verschenen, samen met boxjes  van Q 65, The Outsiders, Livin’ Blues en The Motions. In 2015 brengt Universal in dezelfde serie The Golden Years of Dutch Pop Music nog dubbel-CD’s uit van Sandy Coast, Rob Hoeke, The Shoes, Earth & Fire en Kayak.

Naar boven