Het C+B Museum is op zaterdag en zondag weer geopend! Zie de berichtgeving op deze website.

XBottleneckDe belangstelling voor Binnen Blues in Grolloo van komende zaterdag 11 oktober is dermate groot, dat het binnen-festival bij café-restaurant Hofsteenge al bijna is uitverkocht. Ook de vorige twee edities waren met 500 bezoekers uitstekend bezocht.
Op dit moment is het grootste deel van de kaarten al gereserveerd. Er zijn nog plaatsbewijzen beschikbaar, maar vol is vol!

Zoals al eerder bekendgemaakt, is het programma (van 16.00 tot na middernacht) zeer aantrekkelijk, met optredens van King of the World, Left Hand Freddy & the Aces, The Veldman Brothers, Bacon Fat Louis en Jack Bottleneck & Johan Keus (foto).

Kaarten voor Binnen Blues in Grolloo kosten € 17.50 per stuk. Bij dit bedrag is gratis toegang tot het C+B Museum inbegrepen.

Voor uitgebreide informatie over de artiesten, het podiumschema en het reserveren van kaarten is een speciale website beschikbaar: www.bluesingrolloo.nl. Reserveren kan ook per telefoon: 0592-501226.

Wilt u dus zaterdag nog naar Binnen Blues in Grolloo, dan is het advies om snel te reserveren. Veel plezier dit weekend!

XBericht kopie kopie

 Naar boven