Het C+B Museum is op zaterdag en zondag weer geopend! Zie de berichtgeving op deze website.

ZBinnenblues1Op zaterdag 11 oktober wordt door café-restaurant Hofsteenge in samenwerking met de Stichting Erfgoed Harry Muskee voor de derde maal een verkleinde uitgave van het Blues in Grolloo-festival georganiseerd. Om dit evenement te onderscheiden van het jaarlijkse buitenfestival, heeft het de naam Binnen Blues in Grolloo meegekregen. 

Zoals al eerder bekendgemaakt is het programma (van 16.00 tot 24.00 uur) wederom zeer aantrekkelijk, met optredens van King of the World (met Erwin Java, ex-gitarist van Cuby & the Blizzards), Left Hand Freddy & the Aces (met oud-C+B drummer Hans Waterman, zie foto boven), The Veldman Brothers, Bacon Fat Louis en Jack Bottleneck.

Veel belangstelling
Ook  Binnen Blues in Grolloo mag zich in een steeds grotere belangstelling verheugen. De vorige twee edities waren met 500 bezoekers uitverkocht. Op dit moment is al driekwart van de beschikbare kaarten gereserveerd, dus vol is ECHT vol!

Kaarten voor Binnen Blues in Grolloo kosten € 17.50 per stuk. Bij dit bedrag is gratis toegang tot het C+B Museum inbegrepen. Voor uitgebreide informatie over de artiesten, het podiumschema en het reserveren van kaarten is een speciale website beschikbaar: www.bluesingrolloo.nl. Reserveren kan ook per telefoon: 0592-501226.

Wilt u dus op 11 oktober naar Binnen Blues in Grolloo en heeft u nog geen kaarten gereserveerd, dan is het advies om dit snel te doen!!!

XBericht kopie

 

 

 

 

 

 

 

 

Naar boven