Door de corona-crisis is het C+B Museum beperkt open. Zie de berichtgeving op deze website.

XXXAankondiging2015Er komt definitief een vervolg op het zeer succesvol verlopen Blues in Grolloo-festival van vorige maand. Het bestuur van de Stichting Erfgoed Harry Muskee heeft besloten de derde editie te organiseren op zaterdag 30 mei 2015.

Door de grote opkomst op 31 mei en de uiterst positieve reacties van zowel de bezoekers als de optredende artiesten was de beslissing snel genomen. Deze derde editie van Blues in Grolloo zal qua formule en opzet weinig afwijken van dit jaar. Wel zullen enkele (bescheiden) organisatorische verbeteringen worden aangebracht en zal worden getracht om een nog aantrekkelijker en dynamischer programma te presenteren.

XBerichtUiteraard is nog niet bekend welke artiesten zullen optreden. Wellicht worden de eerste namen begin 2015 bekend. Dan volgen ook nadere berichten, maar de datum kunt u alvast noteren: zaterdag 30 mei 2015.

 

Eerst volgt echter op zaterdag 11 oktober nog Binnen Blues in Grolloo. Dit evenement zal zoals gebruikelijk plaatsvinden in café-restaurant Hofsteenge. Left Hand Freddy (met onder meer Hans Waterman) en King of the World staan wederom in ieder geval op het programma, evenals The Veldman Brothers en Bacon Fat Louis.

De belangstelling voor dit festival wordt ook ieder jaar groter. In 2013 was Hofsteenge uitverkocht en de verwachting is dat dit op 11 oktober eveneens het geval zal zijn. De capaciteit in Hofsteenge is maximaal 500 personen, dus vol = vol!

U doet er daarom goed aan zo snel mogelijk te reserveren, via 0592-501226.

 

 

Naar boven