Door de coronamaatregelen is het C+B Museum voorlopig gesloten. Zie berichtgeving voor nadere info.

2xDirtyBoulevardAan het al volle en aantrekkelijke programma voor Blues in Grolloo is toch nog een act toegevoegd. De Asser formatie Dirty Boulevard treedt om 15.30 uur op in de schuur van bouwbedrijf Enting. Dirty Boulevard heeft een al jarenlange ervaring en reputatie als stampende rockband die allerhande rock-songs covert, van The Rolling Stones, Lou Reed en James Brown, tot Cindy Lauper, Iggy Pop, John Hiatt en Elvis.

Speciaal voor Blues in Grolloo speelt Dirty Boulevard als eerbetoon een volledige Herman Brood-set, hetgeen uiteraard uitstekend past bij de nieuwe tentoonstelling van het C+B Museum (Brood & Blizzards), die immers gaat over de jaren dat Herman Brood bandlid was van C+B.

Reden te meer dus om op 31 mei naar Grolloo te komen! Wees er dan vroeg bij, want Dirty Boulevard speelt zoals vermeld al om 15.30 uur!

Kaarten (รก 20 euro) kunnen nog altijd worden gereserveerd via de festival-website www.bluesingrolloo.nl en bij restaurant Hofsteenge in Grolloo, telefoon 0592-501226.

Losse kaarten zijn verkrijgbaar bij de muziekafdeling van warenhuis Vanderveen in Assen en eveneens bij Hofsteenge in Grolloo.

Naar boven