Door de coronamaatregelen is het C+B Museum voorlopig gesloten. Zie berichtgeving voor nadere info.

XPosterwebsiteHet programma voor de tweede editie van Blues in Grolloo op zaterdag 31 mei is definitief. Aan de line-up zijn de Nederlandse formaties Flamin’ Mamie en Martijje Lubbers toegevoegd.

Zo’n twintig bands en artiesten zullen vanaf 15.00 uur op zeven verschillende lokaties in Grolloo optreden. Eric Bibb (foto onder), Erja Lyytinen, Big Daddy Wilson, Karsu, Ralph de Jongh, B.J. Hegen en Hatz Fitz & Cara Robinson zijn de meest in het oog springende namen.

Na het optreden van de laatste act, de John F. Klaver Band, zullen de JeeBee Band (in café-restaurant Hofsteenge) en The Hayfield Blues Band (in café-restaurant Gerrie) vanaf middernacht de Afterblues voor hun rekening nemen.

Het Drents Jeugdorkest onder leiding van Nico Sieffers verzorgt de opening van het festival, met een unieke en zeer bijzondere uitvoering van een Cuby & the Blizzards-medley, waarvoor Alfred Willering uit Coevorden een speciaal arrangement schreef.

xbibb1 kopieOp de festivalwebsite www.bluesingrolloo.nl vindt u alle informatie over de optredende artiesten en het definitieve tijdschema. Via deze site kunnen kaarten worden gereserveerd. Dat kan ook door Hofsteenge in Grolloo te bellen: 0592-501226. Losse kaarten zijn vanaf komende maandag 12 mei, behalve bij café-restaurant Hofsteenge, eveneens verkrijgbaar bij de muziekafdeling van warenhuis Vanderveen in Assen. Vanzelfsprekend zijn de kaarten op 31 mei ook te koop bij de kassa’s in Grolloo.

De kaarten kosten € 20,00 per stuk, inclusief bezoek aan het C+B Museum met de nieuwe tentoonstelling Brood & Blizzards en deelname aan bijvoorbeeld de mondharmonica-workshop van Klaas Vermeulen!

Naar boven