Door de coronamaatregelen is het C+B Museum voorlopig gesloten. Zie berichtgeving voor nadere info.

xworkshop2Vrijdagavond vond in het C+B Museum de tweede mondharmonica-workshop plaats. De eerste, op 14 februari, was zwaar overtekend en vanwege de grote belangstelling werd er een tweede bijeenkomst georganiseerd.

Ook nu was de animo bijzonder groot. Met bijna 25 deelnemers was de workshop "uitverkocht". Alan Laws van het bluesduo The Mudbirds (foto linksonder) toonde zich ook deze avond weer een zeer bekwame leermeester en net zoals in februari beleefden de deelnemers zichtbaar veel plezier.

Little Walter
Na anderhalf uur waren ze in ieder in staat om met Love Me Do van The Beatles mee te blazen. Ook een bluesnummer van Little Walter levert voortaan geen problemen meer op en op de voor vijf euro aangeschafte mondharmonica kan nu thuis onbeperkt worden geoefend…

xworkshop3Ook voor deze workshop was er weer een wachtlijst. Daarom is besloten om tijdens het komende Blues in Grolloo-festival op zaterdag 31 mei wederom een workshop te organiseren. Nadere informatie hierover volgt binnenkort op deze website.

xworkshop1

Naar boven