Door de coronamaatregelen is het C+B Museum voorlopig gesloten. Zie berichtgeving voor nadere info.

xKarsuDe speciale festival website (www.bluesingrolloo.nl) voor het Blues in Grolloo-festival op 31 mei is online! Op de website staan alle optredende bands en artiesten vermeld, inclusief biografietjes en links naar hun websites en filmpjes op YouTube.

Er wordt nog gewerkt aan het Nieuws-gedeelte en het Podiumschema, dus kunnen deze onderdelen nog niet (helemaal) up-to-date en/of in de komende weken aan wijzigingen onderhevig zijn.

Wel kunnen via deze website op simpele wijze kaarten worden gereserveerd. Dat kan echter ook telefonisch bij café Hofsteenge: 0592-501226.

De festival-site is te bereiken via www.bluesingrolloo.nl of via het logo-vignet rechtsboven op de Homepage van deze website.

xBluesingrollo2014Ondertussen komen er vele positieve reacties binnen op de programmering die, evenals vorig jaar door Harry de Jong en Jan de Haan (bekend van De Amer) is verzorgd. Die complimenten zijn terecht, want de line-up is er één om trots op te zijn.
Van gospel tot cajun en van veel blues(rock) tot singer/songwriters: er zit van alles bij, kwalitatief van hoog gehalte, meer internationaal gespreid dan vorig jaar, met de nodige nieuwe namen en jong talent, zoals de Turkse zangeres en pianiste Karsu Dönmez (foto linksboven).

Reserveer daarom tijdig kaarten, want dit festival mag niet worden gemist! 

 

Naar boven