Het C+B Museum is op zaterdag en zondag weer geopend! Zie de berichtgeving op deze website.

xBinnenblueskrant1Het wordt vanmiddag druk bij Hofsteenge in Grolloo! Voor de tweede editie van Binnen Blues in Grolloo waren vrijdagmiddag al meer dan 500 kaarten gereserveerd. Met de publiciteit van de laatste dagen in de media (RTV Drenthe en Dagblad van het Noorden van zaterdagochtend, zie foto) wordt dat aantal waarschijnlijk nog hoger.

Dit houdt in dat er aanzienlijk meer bezoekers dan vorig jaar van de blues komen genieten. In 2012 waren dat er zo’n 450, hetgeen toen al als een groot succes werd gezien.


Zoals bekend treden vanmiddag de volgende artiesten op: Lefthand Freddy & the Aces, The Case featuring Nicko Christiansen, Roy Kuschel, The Mudbirds en King of the World. De formatie van Erwin Java, Fokke de Jong, Govert van der Kolm en Ruud Weber duikt, na een zeer succesvol jaar, volgende week de studio in voor de opvolger van hun debuut-CD Can’t Go Home. De groep heeft al aangekondigd om vanmiddag in Grolloo een voorproefje te geven van hun nieuwe materiaal.   

Het tijdschema van Binnen Blues in Grolloo luidt als volgt:

16.00 uur:  Zaal open
16.15 uur:  The Mudbirds (kleine zaal)
17.15 uur:  Roy Kuschel (kleine zaal)
19.00 uur:  The Case feat. Nicko Christiansen (grote zaal)
20.00 uur:  Lefthand Freddy & the Aces (kleine zaal)
21.00 uur:  The Mudbirds (grote zaal)
22.15 uur:  King Of The World (grote zaal)
23.00 uur:  Lefthand Freddy & the Aces (kleine zaal)
23.15 uur:  King Of The World (grote zaal)

Wie nog geen kaarten heeft, moet er snel bij zijn… Kaarten kosten € 17,50 per stuk, inclusief gratis toegang tot het C+B Museum, dat tot vanavond 20.00 uur is geopend. Reserveren kan nog via 0592-501226 of via de festivalwebsite www.bluesingrolloo.nl. Echter: zolang de kleine voorraad strekt en op is echt op… Tot vanmiddag!

Naar boven