Binnen Blues in Grolloo op 9 november 2019

Evenement

Titel:
Binnen Blues in Grolloo op 9 november 2019
Wanneer:
zaterdag 9 november 2019, 17.00
Locatie:
Café Restaurant Hofsteenge - Grolloo, Drenthe
Categorie:
Concert

Omschrijving

Op zaterdag 9 november 2019 vindt van 17.00 tot 24.00 uur in café-restaurant Hofsteenge alweer de achtste editie plaats van het jaarlijkse herfstfestival Binnen Blues in Grolloo. In die zeven jaar is Binnen Blues uitgegroeid tot een volwassen eigen binnenfestival, met een lekkere ongedwongen sfeer. En met muzikale kwaliteit!

LogoBinnenBlues copy

De programmering voor 9 november is zonder meer interessant te noemen. Zo komt Robbert Fossen wederom naar Grolloo, maar nu met zijn Muddy Waters Tribute Band, waarmee hij met veel succes rondtoert.

Ook The Sidekicks zullen op 9 november op het hoofdpodium staan. Na het vertrek van Hans van Lier ging de band, met onder meer zanger Teo de Haan en drummer Wim Entzinger, bestuurslid van de Stichting Erfgoed Harry Muskee, in de gelederen, onverdroten verder. 

De Dave Warmerdam Band is de fraaie derde groep op de playlist. Dat de blues nog wel degelijk leeft onder de jeugd bewijst de jonge Dave Warmerdam, die werd geboren in 2000. In 2016 vormde hij een duo met blueszanger Robbert Fossen; een jaar later formeerde hij zijn eigen band.

Bandfoto met logos 100 Dpi Custom

Een tip van een van de vaste bezoekers van Binnen Blues leverde als vierde band Slim Robin en zijn mannen op. Slim Robin is een Nederlandse harmonica-speler/zanger, die op nationale en internationale podia speelde. Nu is hij de frontman van zijn eigen band: "Slim Robin Band". In december 2015 brachten zij hun debuutalbum "Claim Your Wings" uit, met veel ure en eerlijke blues. Van jazzy Westcoast-swings tot hartverscheurende langzame bluesnummers.

The Brinklz zijn zo langzamerhand de vast houseband op Binnen Blues. Ook vorig jaar traden zij met veel succes op het festival op. Zanger/bluesharpspeler Harm Brinksma is uiteraard zeer bekend en datzelfde geldt voor drummer Hannes Langkamp, die jarenlang in de band van Harry Muskee speelde.

Binnen Blues 2019 heeft misschien wel de sterkste bezetting ooit. Mis dit festival dus niet! De toegangsprijs op 9 november bedraagt
€ 20,00 per kaartje. Dit is inclusief toegang tot het C+B Museum, dat deze dag van 11.00 - 17.00 uur is geopend. Kaarten kunnen VANAF NU uitsluitend worden gereserveerd bij café-restaurant Hofsteenge, telefoon 0592-501226 of via email: info@hofsteengegrolloo.nl


Locatie

Locatie:
Café Restaurant Hofsteenge - Website
Straat:
Hoofdstraat 11
Postcode:
9444 PA
Plaats:
Grolloo
Provincie:
Drenthe
Naar boven