Terwijl het C+B Museum volop in de overgang is van de oude naar de nieuwe expositie die komende woensdag wordt geopend, kwam afgelopen zaterdagmiddag 22 april toch een filmploeg op bezoek.

Xcamerateam man bijt hond

Dat gebeurde op initiatief van José Reinholdt, toeristisch regisseur van Aa en Hunze en Hondsrug Drenthe. Er wordt namelijk een film gemaakt over de aantrekkelijkheden dit gebied, waar dus ook ons museum onder valt. Speciaal voor deze gelegenheid kwamen zes mensen uit de Randstad het C+B Museum bekijken. De twee kinderen op de foto kregen uit handen van Albert Haar, conservator van het C+B Museum, een bluesharp cadeau.

xManbijthond2

Man Bijt Hond
De productie van deze film is in handen van Jeroen van Leeuwen, die tevens werkt voor de internetvoortzetting van het bekende televisieprogramma Man Bijt Hond. Daar wordt het item, waarschijnlijk eind mei, ook uitgezonden (http://manbijthond.tv/).
Wanneer de toeristische film over Aa en Hunze en Hondsrug Drenthe verschijnt, is nog niet bekend.