Het C+B Museum in Grolloo organiseert op vrijdagavond 17 februari om 20.00 uur een mondharmonica-workshop voor beginners, dus voor mensen die geen of weinig ervaring met het instrument hebben.

De Groninger muzikant Harbert "Herbie" Grezel (foto onder), een virtuoos op de mondharmonica, zal de workshop verzorgen.

XXHerbie

De kosten zijn € 10,00 per persoon, exclusief mondharmonica. U kunt deze zelf meenemen of er deze avond voor een gering bedrag één kopen in het C+B Museum.

De mondharmonica-workshops die de afgelopen jaren door het C+B Museum werden georganiseerd waren steeds volgeboekt. De belangstelling is dus groot en het aantal plaatsen in het C+B Museum beperkt. Snelle aanmelding is dus gewenst!

Verdere inlichtingen en opgave via e-mail: info@cubymuseumgrolloo.nl of telefonisch via 06-27074771.