Aanstaande maandag 26 september is het precies vijf jaar geleden dat Harry Muskee overleed. Maandag overdag zullen op de Voorstreek bij het C+B Museum en café Hofsteenge tekstregels van twee van de bekendste nummers van Cuby & the Blizzards, namelijk Window of my Eyes en Appleknockers Flophouse, op het wegdek worden aangebracht, als speciale herinnering aan Harry Muskee.

XXDronefototesktregels

Eric van Oosterhout, burgemeester van de gemeente Aa en Hunze, zal deze tekstregels om 19.00 uur onthullen.

De gemeente Aa en Hunze steunt dit initiatief met een bijdrage van 250 euro.

De wegenverf waarmee maandag de teksten op het wegdek worden aangebracht zijn belangeloos beschikbaar gesteld door de Asser Glas & Verfhandel. Bestuurslid Roelof Enting toont op de foto een van de spuitbussen.

XWebsite

Vanaf 20.00 uur vindt er in café-restaurant Hofsteenge in Grolloo een Ode aan Muskee plaats, waarbij wordt opgetreden door voornamelijk jonge bands en artiesten, die ieder op hun eigen wijze een muzikaal eerbetoon aan Harry Muskee zullen brengen.

Zo staan onder meer Haas, Loop Alley, Joost Dijkema, Easterfield, Blackbriar, Steve Granero, Daniël Cane en The Silverfaces geprogrammeerd.

Iedereen wordt hierbij van harte uitgenodigd om bij de onthulling van de songteksten, en bij de muzikale Ode aan Muskee, aanwezig te zijn.
De toegang is gratis.

Het C+B Museum is maandag van 14.00 – 17.00 uur geopend.

XXPoster26september