Klaas Koops uit Schipborg is de nieuwe voorzitter van de Stichting Erfgoed Harry Muskee. Door het overlijden van Henk Weggemans in maart jl, was er een vacature in het bestuur van deze Stichting ontstaan. Met de komst van beeldend kunstenaar en schrijver Klaas Koops (66, links op de foto), is het bestuur inmiddels weer compleet.

XXWebsiteKoops

Vorig jaar zijn de twee oorspronkelijke Stichtingen (Erfgoed Harry Muskee en Vrienden van het C+B Museum), die jarenlang de belangen van onder meer het C+B Museum hebben behartigd, omgezet in twee nieuwe stichtingsvormen. De Stichting Erfgoed Harry Muskee heeft over het algemeen een beherende taak en bestaat nu uit Klaas Koops (voorzitter), Albert Jan Boer (secretaris, rechts op de foto) en Wim Pontfoort (penningmeester, foto midden).

Alle activiteiten zelf (zoals tentoonstellingen, bijeenkomsten en muziekevenementen) worden uitgevoerd door de Stichting Blues in Grolloo. Hierin hebben zitting Lukas Koops (voorzitter), Jan Bos (secretaris), Jan Roelof Enting (penningmeester), Henny Kamp (vrijwilligers), Koert Broersma (website), Roelof Enting, John Hofsteenge en Douwina Oosterhof-Muskee.
Albert Haar, conservator van het C+B Museum, is als adviseur bij de vergaderingen van de Stichting Blues in Grolloo aanwezig.